Кичво Додатоци За Кампување Пренослив Шпорет Шпорет За Кампување Шпорет За Пикник Шпорет За Скара Мал Шпорет За Готвење На Отворено Кинески Шпорет За Свеќи Пренос?
  • Неодамнешно

Кичво Додатоци За Кампување Пренослив Шпорет Шпорет За Кампување Шпорет За Пикник Шпорет За Скара Мал Шпорет За Готвење На Отворено

DEN 275.04

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пренослив и лесен, погоден и за внатрешна и за надворешна употреба Можете да го прилагодите пламенот, лесен за ракување и користење на отворено. Висока ефикасност на согорување. Дизајн со повеќе согорувања, униформен пламен, поголема ефикасност и издржливост на согорувањето. Овој шпорет за кампување може да биде подарок за испраќање до вашите пријатели или членови на семејството кои сакаат кампување. Компактен и пренослив дизајн, чувајте ја шпоретот на гас безбеден и добро организиран. и фина изработка, издржлива и цврста долго време. Описако барате шпорет на гас, тогаш не смеете да ја пропуштите нашата шпорет на гас. Изработен од висококвалитетен и практичен материјал од нерѓосувачки челик, тој е од висока класа и издржлив, кој има долго време на користење. Со овој шпорет за кампување, можете да готвите која било храна што ја сакате. Доаѓа со едноставна структура, која ви нуди лесно ракување.Карактеристики-Материјал : Нерѓосувачки Челик, Големина На Железо : 19, 00Х19, 00Х9, 00см/7, 47Х7, 47Х3, 54во-Компактен и пренослив дизајн, чувајте го шпоретот на гас безбеден и добро организиран.