Екстра Голем Неделен Организатор На Пилули 2 Пати На Ден, Еднострана Отворена Кутија За Таблети 7 Дена За Лесно Полнење, Црна Заштита На Приватноста На ЧАСОТ За Пилу?
  • Неодамнешно

Екстра Голем Неделен Организатор На Пилули 2 Пати На Ден, Еднострана Отворена Кутија За Таблети 7 Дена За Лесно Полнење, Црна

DEN 135.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лесен за употреба Организаторот на лекови со еднострани отворени капаци може да се отвори дури 180°, што го олеснува вадењето лекови и заштедата на време за полнење. Голем Сад За Пилули. Секој диспензер за апчиња е простран за држење на 8 рибини масла или 16 капсули за да ги задоволи вашите дневни потреби за лекови. Вкупна големина : 6.90", единечна големина : 3. Издржлив Дизајн. Шарката на надворешната обвивка и внатрешната кутија за лекови е зајакната, така што нема лесно да се скрши; етикетите се јасно испечатени за лесно читање и траат над 10.000 пати од употребата. Организаторите на витамини што се затвораат доаѓаат со надворешна обвивка, која користи надградена затворач за да се обезбеди сигурност на складирањето на таблетите, така што таблетите нема да се шират во вашата торба. Бпа-Бесплатно : Усвојува материјал за храна, овој 7-дневен организатор на пилули е еколошки и безбеден за употреба, ве молиме слободно управувајте со вашите апчиња со оваа кутија за таблети.