Волмикс 5х3фт Ми Примера Причест Позадина Бохо Розова Цвет За Девојче Позадина Ми Баутизо Крштевање Прва Света Причест Фотографија Крштевање Чаша Гулаби Позлата З?
  • Неодамнешно

Волмикс 5х3фт Ми Примера Причест Позадина Бохо Розова Цвет За Девојче Позадина Ми Баутизо Крштевање Прва Света Причест Фотографија

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Големина и Пакет] - 5x3ft/1,5 m (W)x1m (H) Испратени Од Преклопени. [Материјал] - Изработен е Од Винил Ткаенина, Мат Финиш со Живописни Бои. Нема Хемиски Мирис И Безопасен И За Децата и За Возрасните. [Прилики] - Таквата Позадина може да се Користи Во Забава, Свадба, Роденден, Туш За Бебиња, Фотографија На Производи, Фестивали, Студио За Фотографија, Фотографија, Завеса и така натаму. [Карактеристики] - Само 1pc Позадина, Штанд или Клипови Не се Вклучени. Лесен За Носење И Одржување Чист, Висока Резолуција, Силна Дефиниција, Мала Тежина, Солзавец, Склопувачки, Издржлив. [Топли Совети] - Винил Материјалот не Се Пере. Ако Има Некое Валкано Место, Само Земете Влажна Крпа Со Вода и/или Нежно Средство За Чистење (Како Сапун) За Чистење. Закачете ја Позадината или Завиткајте ја На Цевка за Да Ги Намалите Наборите. Загрејте го со Пегла За Пареа (Ниска Температура) На Задната Страна (не На Страната на Сликата). Пакување Содржина : 1. Една Позадина (Преклопување). Позадина Стои и клипови не се вклучени.Користење Методи : Користење стеги за заднина за закачување на штанд. Или препорачуваме користење на оваа и самолепливи куки кои привремено се држат до ѕидот.Ве молиме Запомнете : Поради потребата за преклопување за време на транспортот, може да се појават набори.Подолу е како да ги отстраните наборите. Цврсто завиткајте го со цилиндар 3-4 дена. Загрејте го со пегла за пареа (ниска температура) на задната страна (не на страната на сликата).