Капчиња Куки Торба За Складирање, Капчиња Торба За Чување Капчиња Игли За Чување Торба За Плетење Игли За Плетење Торба За Чување Дома За Патување За Работа За Скла?
  • Неодамнешно

Капчиња Куки Торба За Складирање, Капчиња Торба За Чување Капчиња Игли За Чување Торба За Плетење Игли За Плетење Торба За Чување

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Цврстото затворање на патентот ги чува предметите безбедни и овозможува отворање рамно Изработена ОД водоотпорна Ткаенина Од 600д Оксфорд, торбата за складирање е силна и издржлива. Торбата за складирање е доволно пространа за да ги собере повеќето куки за капчиња на пазарот. Идеален за патување или капчиња насекаде, како што се аеродроми, паркови, дом или работа. Овие кеси се дизајнирани да ги одржуваат ткаените предмети уредни без да губат никаков предмет. Торбата за складирање е доволно пространа за да ги собере повеќето куки за капчиња на пазарот. Изработена ОД водоотпорна Ткаенина Од 600д Оксфорд, торбата за складирање е силна и издржлива. Овие кеси се дизајнирани да ги одржуваат ткаените предмети уредни без да губат никаков предмет. Цврстото затворање на патентот ги чува предметите безбедни и овозможува отворање рамно. Идеален за патување или капчиња насекаде, како што се аеродроми, паркови, дом или работа.

Item Type:
Crochet Hooks Storage Bag
Product Specifications:
1
Product Material:
Oxford Cloth
Product Use:
Household, Storage, Etc.
Scope Of Application:
Most Scenarios
Package List:
1 x Storage Bag :