30 парчиња Капа За Дипломирање Бонбони Кутии 2023 Сини Честитки Подароци За Дипломирање Кутии Третирајте Кутии Со Ресни За Дипломирање Забава Фаворизира Кутии Дипло?
  • Неодамнешно

30 парчиња Капа За Дипломирање Бонбони Кутии 2023 Сини Честитки Подароци За Дипломирање Кутии Третирајте Кутии Со Ресни За Дипломирање

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пакетот Вклучува : 30 Парчиња сини кутии за бонбони за дипломирање со капа, 30 парчиња сина ресна, 30 пара токи за склопување на кутиите Овие кутии за капачиња за дипломирање се направени од густа картонска хартија, цврста и издржлива. БОНБОНИ НЕ СЕ ВКЛУЧЕНИ. Големина : овие дипломирањето партија корист кутии мерка прибл : 2. Соодветна големина за чување бонбони, шеќер, чоколади, колачиња и други мали подароци за дипломирање. Лесен За Употреба : овие кутии за капачиња за дипломирање се лесни за склопување, не е потребен лепак и лесни за инсталирање. Детален процес на склопување ве молиме погледнете ги сликите. Широка Примена : кутиите за подароци за капачиња за дипломирање со ресни се погодни за материјали за забави за дипломирање, сините кутии за забави за дипломирање се одлични за гостите. Ќе ја подобри атмосферата на забавата за дипломирање, а овие мали и слатки кутии за подароци сигурно ќе ги натераат вашите пријатели да ја сакаат и ќе ја направат вашата забава за дипломирање незаборавна.