Пурома Безбедносна Кутија За Заклучување Клучеви, 4 - Цифрена Комбинација Водоотпорна Преносна Кутија За Заклучување На Клучот За Складирање На Клучеви 5 Клучни Го?
  • Неодамнешно

Пурома Безбедносна Кутија За Заклучување Клучеви, 4 - Цифрена Комбинација Водоотпорна Преносна Кутија За Заклучување На Клучот За Складирање

DEN 271.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Безбедната клучна безбедна кутија со 4-цифрен дизајн на бирање нуди вкупно 10000 комбинации за оптимална заштита. Не треба да ги ставате клучевите под тепих или саксија за криење. Пурома 4-цифреното заклучување помага да заштедите драгоцено време и да го намалите ризикот што е можно повеќе од загуба или кражба. Може лесно да се монтира на која било цврста површина на викендички, влезови во станови, компании и домови со користење на потребниот хардвер за монтирање (4 завртки и 4 проширувачки ѕидни приклучоци). Високо Безбедносно Заклучување : Поставете своја 4-цифрена комбинација за практичност без клуч; нуди до 10.000 комбинирани можности за зголемена безбедност. Голем Капацитет : надградена верзија кутија за заклучување на клучеви за ресетирање на куќата ја зголемува големината на внатрешната меморија за да собере повеќе клучеви или банкарска картичка, ЛИЧНА карта, некои специјални мали клучеви за автомобили истовремено. Широка Примена : клучот за заклучување е дизајниран за внатрешна и надворешна употреба. Тоа е одлично заклучување за складирање клучеви за влез во итни случаи, куќа за одмор, чувари на миленичиња итн.