Кабилок 1pc Прегради, Контра Канцелариски Материјал Кошница Накит Модерен Одвојлив Држач Оддел Исклучителен Живот Далечински - За Мобилен Шминка Контра, Sundries Корис?
  • Неодамнешно

Кабилок 1pc Прегради, Контра Канцелариски Материјал Кошница Накит Модерен Одвојлив Држач Оддел Исклучителен Живот Далечински - За Мобилен Шминка

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пластика ПЛАСТИЧНИ КАДИ ОРГАНИЗАТОР КОРИСТИ Тв Далечински Кади Организатор Усвојување на премиум материјали, цврст и , нов дизајн, погоден за декорација на работната површина. КАНЦЕЛАРИСКИ КАБИНЕТ за складирањеПомогнете ви да организирате складирање, да ги одржувате вашите предмети уредни и уредни. Случај За Домаќинство. ОРГАНИЗАТОР ЗА СКЛАДИРАЊЕ МОЛИВИ за ВЕЃИодличен подарок за пријателите и семејството, и тие ќе го направат тоа. ПОСЛУЖАВНИК ЗА КОЗМЕТИЧКА ШМИНКА користи Уникатен стил, погоден за роденденски подароци, празнични подароци итн. десктоп молив организатор. ТВ ДАЛЕЧИНСКИ КАДИ ОРГАНИЗАТОР пластична кутија за складирање, изработена од и исклучително пластичен материјал, мал и исклучителен, еколошки и. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики На Кутијата За Складирање-Ви Помага да организирате складирање, да ги одржувате вашите предмети уредни и уредни. - Усвојување на премиум материјали , цврст и, нов дизајн, погоден за декорација на работната површина. -Складирање на повеќе ќелии. Четири-клеточен трапезоиден дизајн, мобилен телефон/клуч и други мали објекти може да се постават на барање. - Тоа е за заштеда на простор! Вие го заслужувате тоа! - Лесен е, мал, лесен за носење и чување и .