Куќиште За Пенкало За Диносауруси UWNXPIW За Жени Со Патент Симпатична Торбичка За Монети Со Голем Капацитет Козметичка Торба Училиште Канцеларија Канцелариски Мате?
  • Неодамнешно

Куќиште За Пенкало За Диносауруси UWNXPIW За Жени Со Патент Симпатична Торбичка За Монети Со Голем Капацитет Козметичка Торба Училиште

DEN 1585.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјал : Вкрстена житна кожа + Полиестер,оваа торбичка за Пенкало го користеше мазниот патент, помазен е и полесен за отворање и затворање, удобен за допир, патентот е силен и нослив, безбеден и практичен Големина На Куќиштето на Пенкалото : 8,26 х 1,96 х 2,16 инчи.Оваа торба со моливи може да одговара на сите ваши нормални потреби. Има доволно капацитет да задржи некои материјали за пишување и додатоци. Практично : оваа торбичка торба не само што може да се користи за складирање на канцелариски материјал, туку и погодна за вашата козметика, клучеви, готовина, монети, налепници, слушалки итн. Тоа може да ви помогне да ги соберете сите ситници и да го направите вашиот живот помалку преполн. Мултифункционален : може да се користи како торба за пенкало/молив, мала торба за алат, козметичка кеса и чанта за монети. Идеални кеси за складирање за канцелариски и училишен прибор, торби за складирање на работна површина, училишен прибор, канцелариски материјали, кутии за моливи.