Kembo B01 Безжични уши за ушите на ушите АИ Интелигентни бучава Откажување на ушите Вградени микрофон водоотпорен Bluetooth Слушалки Контрола на допир на допир со висок кв?
  • Неодамнешно

Kembo B01 Безжични уши за ушите на ушите АИ Интелигентни бучава Откажување на ушите Вградени микрофон водоотпорен Bluetooth Слушалки Контрола

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Висока релаксација меки гумени куки за уво Донесува мек дизајн на силиконски уши. Увото на увото може да се прилагоди според различни облици на уво. Се прилагодува на ушите и е поудобно за носење. Поминав водоотпорен тест IPX7 со координација со голема прецизност. Уживајте во музиката додека се потете или трчате. Лесно издржува дожд и пот, овозможувајќи ви да вежбате без никакви квалификации. Панорамски звучен ефект со повеќеслојна анализа. Подобрете ја сензацијата на звукот со стерео опкружувачки ефект со висок интензитет. Youе ве однесе во светот на музиката и ќе ве натера да се чувствувате како да сте на сцената. Режим со единечен и двоен уво со независна врска со сигналот. Опремени со паметен чип со двојна обработка, двете слушалки можат да бидат поврзани со мобилен телефон во исто време, а исто така можат да споделат музичка песна. Секој пакет содржи средства за чистач на ушите во вредност од 7,99 долари како подарок што им го даваме на нашите клиенти, со што им е полесно правилно да ги одржуваат своите ушни уши. Повеќе не се грижите за тоа како или со што да ги одржувате ушите. Висока релаксација меки гумени куки за уво. Донесува мек дизајн на силиконски уши. Увото на увото може да се прилагоди според различни облици на уво. Се прилагодува на ушите и е поудобно за носење. Поминав водоотпорен тест IPX7 со координација со голема прецизност. Уживајте во музиката додека се потете или трчате.