Волфронт единечни раце за лемење со помош на рацете со магнетна основа прилагодлива заварување Трета рака алатка за електронска поправка на склопување Дуплекс ра?
  • Неодамнешно

Волфронт единечни раце за лемење со помош на рацете со магнетна основа прилагодлива заварување Трета рака алатка за електронска поправка

DEN 194.56

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Бесплатно свиткување : Опремена со гушавост, помошта за помош овозможува флексибилно свиткување да работи под различни агли Магнетна основа : Малата основа има силен магнет, кој може да застане на која било метална површина со добра стабилност. Цврсто стегање : Овој клип за лемење обезбедува цврсто стегање за да ги поправи предметите за поудобна обработка. Добар материјал : Направено од легура челик, теата за заварување со голема издржливост е многу лесен за носење. Практична употреба : Може да се користи како фото клип, стегач за лемење, држач за коло, држач за прскање и така натаму. Бесплатно свиткување : Опремена со гушавост, помошта за помош овозможува флексибилно свиткување да работи под различни агли. Магнетна основа : Малата основа има силен магнет, кој може да застане на која било метална површина со добра стабилност. Цврсто стегање : Овој клип за лемење обезбедува цврсто стегање за да ги поправи предметите за поудобна обработка.

Item Type:
Soldering Clip
Material:
Alloy Steel
Package List:
1 x Soldering Clip :