Пијано Клип Музичка Книга Клип Музичка Папка, Пластичен Музички Клип, Покрај Музички Клип, Може Да Се Користи и За Вертикална Ознака За Читање Книги, Хартиена Датот?
  • Неодамнешно

Пијано Клип Музичка Книга Клип Музичка Папка, Пластичен Музички Клип, Покрај Музички Клип, Може Да Се Користи и За Вертикална Ознака

DEN 95.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјал : музичката папка е составена од висококвалитетни стомачни пластични и издржливи пружини, кои се еколошки и издржливи, не се лесни за деформација, не се лесни за оштетување и имаат долг работен век Подарок : тоа ќе биде совршен роденденски подарок и подарок За Божиќ, Денот на Благодарноста, затоплување на куќата, дипломирање на деца итн. Лесен за употреба : музичката полица за книги прифаќа стилска шема на тастатура за пијано, која е погодна за носење и погодна за различни места. Постои дупка во клипот, така што може да се закачи. Опсег на примена : можете да ја отсечете книгата за време на процесот на извршување или вежбање за да спречите појава на бројот на страници. Може да се користи и за мерење на било што. Папката музичка страница може да биде одличен практичен подарок за себе, семејството и пријателите. Гаранција За Квалитет И Безбедност : Користете ФБА ЗА испорака.