Вакауто Ткаени Корпи Корпи За Цветни Девојки Корпи За Невестински Цветни Корпи Кошница За Свадбени Цвеќиња Романтични Ливчиња Корпа За Складирање За Свадбена Заб?
  • Неодамнешно

Вакауто Ткаени Корпи Корпи За Цветни Девојки Корпи За Невестински Цветни Корпи Кошница За Свадбени Цвеќиња Романтични Ливчиња Корпа За Складирање

DEN 875.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Тоа може да биде одлична корпа за бонбони, мал сад за подароци за празници или родендени, па дури и корпа за сушено цвеќе совршен и неопходен додаток за вашата цветна девојка да го носи со вас на вашиот голем ден. Едноставен и исклучителен дизајн, погоден за свадби, празнични забави или секојдневна употреба. Дизајнот на шик и романтичен лак овозможува да се интегрира со секоја просторија, што е многу декоративно. Има отпорност на триење, не е лесно да се деформира и има отпорност на фрактура. Опис Булчински Цвет Кошница Свадба Цвет Девојка Кошница Романтични Ливчиња Чување Кошница За Свадба Партија Дома Шампањ Карактеристики - Материјал : Пластика, крпа.- Големина : Прибл. Пакет, Вклучувајќи 1 цвет кошница.