Тачива решетка за шиење на конец, стабилен држач за складирање на лесна категорија, преносен држач за шиење на дрвени нишки, организатор за шиење за ватини украси з?
  • Неодамнешно

Тачива решетка за шиење на конец, стабилен држач за складирање на лесна категорија, преносен држач за шиење на дрвени нишки, организатор за

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Инсталација : држачот за нишки за шиење со мулти -пилиња и конец за везови е достапен и за инсталација на бесплатно стоење или за висечки wallид Карактеристики : Оваа преносна решетка за навој помага за заштеда на простор, организирање на разни мали или средни конуси и лапчиња. Материјал : Нашиот држач за дрвена нишка е изработен од висококвалитетно дрво, трајно, цврсто и цврсто. Разновиден : Едноставниот дизајн на решетката за нишки за шиење е лесен за да одговара на сите стилови на украсите на собата. Дизајн : Преклопениот дизајн на организаторот за шиење на држачот на дрвени навој е за лесно складирање и употреба. Инсталација : држачот за нишки за шиење со мулти -пилиња и конец за везови е достапен и за инсталација на бесплатно стоење или за висечки wallид. Карактеристики : Оваа преносна решетка за навој помага за заштеда на простор, организирање на разни мали или средни конуси и лапчиња. Материјал : Нашиот држач за дрвена нишка е изработен од висококвалитетно дрво, трајно, цврсто и цврсто. Разновиден : Едноставниот дизајн на решетката за нишки за шиење е лесен за да одговара на сите стилови на украсите на собата. Дизајн : Преклопениот дизајн на организаторот за шиење на држачот на дрвени навој е за лесно складирање и употреба. Опис : - Материјал : Нашиот држач за дрвена нишка е изработен од висококвалитетно дрво, издржливо, цврсто и цврсто. - Карактеристики : Оваа преносна решетка за навој помага за заштеда на простор, организирање на разни мали или средни конуси и лапчиња.

- Material:
Wood
- Color:
Beige
Size Chart:
30 Spool:
20.2cmx17.5cmx27cm/7.95inchx6.89inchx10.63inch
80 Spool:
40cmx22.7cmx37cm/15.75inchx8.94inchx14.57inch
Package Includes:
1 Thread Rack:
Note:
Color might be slightly different due to the color calibration of each individual monitor.:
Please allow slightly measuring deviation due to manual measurement.: