Cobee Reater Pen Pencil Case, 2 парчиња симпатична торбичка со молив, мала торба за пенкало естетска канцелариска торба Прекрасна патент торбичка преносна организатор на козме?
  • Неодамнешно

Cobee Reater Pen Pencil Case, 2 парчиња симпатична торбичка со молив, мала торба за пенкало естетска канцелариска торба Прекрасна

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Минималистичка торба за моливи】 Кожа со молив со молив со едноставни текстури и чисти бои, елегантен изглед и тенок тело ја покажува вашата елеганција и вкус, оставајќи неизбришлив впечаток на другите Една мала торбичка со моливи не е само стилски додаток на вас, исто така, ги штити вашите ценети пенкала и слични предмети што ги носите со неа. 【Premium Leather Material】Our cute pen bag is made of durable PU leather, which is not easy to deform or break, is exquisite, waterproof, and smooth protects things inside offering a comfortable touching feeling, and keeps your stationaries from dust, scratches, и испакнатини. Сите шевови се зашиени со цврсти, чисти линии. Отпорен на солза, отпорен на гребење, лесен за чистење. 【Совршен случај со молив】 Пенки за пенкало е дизајниран да чува и организира пенкала, моливи, пенкала за гел, маркери, бришачи и други стационари. Со квалитетни патенти, лесни за отворање и затворање, одлично за долгорочна употреба. Тоа не е само симпатична тенок молив, туку може да се користи и за други цели, како што се торба за шминка, чанта за монети, случаи на очила и торби за додатоци, задоволување на вашите потреби во максимална мерка. 【Идеална големина】 Секоја големина на канцелариски торби е 20 x 4 x 5cm/7,87 x 1,57 x 1,96in, може да има до 20+ пенкала/моливи и некои материјали за пишување и додатоци, што е многу за повеќето студенти. Погодно за складирање без да зафаќа многу простор. 【Совршен подарок】 Со својот паметен капацитет и убав изглед, козметичката торба за шминка е најдобро решение за да ве одржи организирана, исто така совршен подарок за учениците и уметниците за враќање на училиште, родендени и Божиќ. Можете исто така да го користите за да организирате додатоци за канцелариски материјал или шминка. 【Минималистичка торба за моливи】 Кожа со молив со молив со едноставни текстури и чисти бои, елегантен изглед и тенок тело ја покажува вашата елеганција и вкус, оставајќи неизбришлив впечаток на другите. Една мала торбичка со моливи не е само стилски додаток на вас, исто така, ги штити вашите ценети пенкала и слични предмети што ги носите со неа. 【Premium Leather Material】Our cute pen bag is made of durable PU leather, which is not easy to deform or break, is exquisite, waterproof, and smooth protects things inside offering a comfortable touching feeling, and keeps your stationaries from dust, scratches, и испакнатини.