Јојофуни Плоча Дисплеј Стојат Црна Железо Дисплеј Стои За Плоча, Штафелај Плоча Држач За Фотографии, Плоча Стои За Рамка За Слика Штафелај Уметнички Дела Книга Укр?
  • Неодамнешно

Јојофуни Плоча Дисплеј Стојат Црна Железо Дисплеј Стои За Плоча, Штафелај Плоча Држач За Фотографии, Плоча Стои За Рамка За Слика Штафелај Уметнички

DEN 155.04

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Штанд за плочи : Прави одличен дисплеј за списанија и книги за продавница за книги Штанд за слики : нашиот штанд за прикажување железна уметност може да се користи за прикажување фотографии, книги, мали уметнички дела, колекционерски плочи повеќе!. Сликарство Триножник : ви овозможува да прикажете што сакате под кој било агол што сакате без да се грижите дека нешто ќе пропадне. Мали Штафелаи За Прикажување : Совршено за елегантно поставување на вашата свадба/ роденден/ пензија/ повеќе најава за настан, мени, број на маса, резервација - картичка, книга за гости, фотографија итн. Штанд За Прикажување Штафелај : држачот за држач за дисплеј е едноставно дизајн, едноставен стилски дизајн, соодветен за дома, канцеларија, кафуле или книжарница, употреба на свадба или изложбен салон. Опис-Боја : Црна.- Материјал : Железо.- Големина : 14 х 10 х 11.