Сирена Роденден Банер-Сирена Банер, Сирена Роденден Украси За Девојки, Момчиња, Деца - Сирена Партија Материјали, Сирена Партија Декорација За Сирена Тема Партии, Р?
  • Неодамнешно

Сирена Роденден Банер-Сирена Банер, Сирена Роденден Украси За Девојки, Момчиња, Деца - Сирена Партија Материјали, Сирена Партија

DEN 1177.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Хартија ●Одличен Банер За Забави За Сирена-тоа е од суштинско значење за забавата со тематика на сирена. Овој прекрасен виолетов среќен роденденски банер може да се користи и со нашата декорација за виси сирена(прикажи ја како 6-та слика), правејќи ја вашата партиска атмосфера поактивна. Вреди Да Се Има и Да Се Запамети!. ●Транспарент За Среќен Роденден Со врвен Квалитет-нашиот банер за сирена во океанот е направен од внимателно избран, квалитетно тестиран хартиен материјал, кој е висококвалитетен, без мирис, нетоксичен и мазен, не е лесен за кршење. 100% БЕЗБЕДНО! Овие украси за сирена можат да ви служат долго време, обезбедувајќи ви добро искуство со користење. ●Самостојни Украси За Роденденска Забава За Сирена-За разлика од другите транспаренти за роденденска забава, само 2 фиксни панделки. Нашиот Пенлив Транспарент За Сирена со ролна од виолетово јаже, што е доволно долго за да ви овозможи сами да го нанижете банерот "СРЕЌЕН РОДЕНДЕН" (Вкупно 17 Парчиња) по ваша желба. Започнете да ја украсувате Вашата Забава и уживајте во среќното време!. ●Лесно За Закачување-роденденскиот транспарент на сирена можете да го закачите од Таванот, Ѕидот, Прозорецот, Трпезаријата, Спалната Соба, Настрешниците, Вратата, Сводот, Балконот, Дворот, Гранките На Дрвјата итн. Нема сомнение дека без разлика каде се закачени овие роденденски транспаренти, тоа мора да биде прекрасна глетка. ●Одговара За Сите Прилики-ова под знамето за роденден на морска сирена може да биде широко користено во Различни Прилики. На Пример, Детски Роденденски Забави, Туш За Бебиња, Дружење, Училиште, Пикник, Свадба, Денот на Вљубените, Хавајски Фестивал,Денот на Благодарноста, Божиќ, Забави Во Затворени Простории, Настани на Отворено итн.