Weilaikeqi влекачи за хранење со пинцето за пинцето за ладил, преносен лесен за употреба на лакови за хранење Трајни практични пинцети за миленичиња за миленичиња за же?
  • Неодамнешно

Weilaikeqi влекачи за хранење со пинцето за пинцето за ладил, преносен лесен за употреба на лакови за хранење Трајни практични пинцети

DEN 1305.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Овие пинцети се одлични за хранење на влекачи, што лесно може да ја собере нивната храна Одлично за скорпија, стоногалка, желка, итн. Материјал : пластика. Лесна и флексибилна, удобна во употреба. Направено од пластика, нема да добие 'рѓа и лесен за чистење. Овие пинцети се одлични за хранење на влекачи, што лесно може да ја собере нивната храна. Одлично за скорпија, стоногалка, желка, итн. Материјал : пластика. Лесна и флексибилна, удобна во употреба. Направено од пластика, нема да добие 'рѓа и лесен за чистење. Опис : - Овие пинцети се одлични за хранење на влекачи, што лесно може да ја собере нивната храна. - Направено од пластика, нема да добие 'рѓа и лесен за чистење. - Лесна и флексибилна, удобна во употреба. - Одлично за скорпија, стонога, желка, итн. Спецификација : - Материјал : пластика - тип : табела за напојување на рептили : 18 см/7.

- Material:
Plastic
- Type:
Reptile Feeding
Size Chart:
18cm/7.09inch:
Package Includes:
1 Reptile Tweezers Clip Feeding Tong:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.: