КУТИЈА ЗА Складирање Ориз Кутија ЗА ОРИЗ Контејнер За Складирање Ориз Кофа За Домаќинство И Запечатено Оризово Брашно Складирање На Брашно Резервоар За Складирањ?
  • Неодамнешно

КУТИЈА ЗА Складирање Ориз Кутија ЗА ОРИЗ Контејнер За Складирање Ориз Кофа За Домаќинство И Запечатено Оризово Брашно Складирање

DEN 2660.32

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Совршен За Складирање Во Кујна : Погоден за содржи брашно, шеќер, закуски, поп, здрава органска храна, сува храна или житарки за појадок Материјал : пп материјал, заштита на животната средина, здравје и безбедност,дебел материјал, издржлив. Запечатување : дизајн На Заптивка, капакот не паѓа, запечатувањето е добро. Дизајн на оџак : може да се наредени и да се користат за заштеда на простор, силна носивост, поудобно. Капацитет : 5Л/9Л, може да складира жито,брашно,леб,закуски,овошје итн., многу практично. 4-странични Капаци За Запечатување : тие се отпорни на истекување, така што ниту влагата ниту воздухот не можат да навлезат. Ова ќе ја одржува вашата сува храна свежа и уредна.Можете да чувате цели зрна или друга храна за да го обезбедите вкусот на храната! Информации за производот : Име : Кутија За Складирање Кујнски Зрна Големина : 25 (Л)*18,8 (Ш)*17/22,5 (Ч) материјал : Ппапликација : ориз,брашно,житарици, сушено овошје,закуски итн.