НОЖПЛАНЕТА ПРЕМИУМ РАЧНА ЗАНАЕТЧИСКА КУТИЈА ЗА ЛЕБ-Вградена Табла За Сечење, Фиока За Трошки, Борово Дрво, Кутија За Леб За Складирање Храна Во Кујна Со Рустикална ?
  • Неодамнешно

НОЖПЛАНЕТА ПРЕМИУМ РАЧНА ЗАНАЕТЧИСКА КУТИЈА ЗА ЛЕБ-Вградена Табла За Сечење, Фиока За Трошки, Борово Дрво, Кутија За Леб За Складирање

DEN 719.52

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Чување домашен леб, закуски и лимена конзерва Спречува миленичињата да ја допираат храната. Спречете муви и бубачки да летаат наоколу во вашата кујна. Премиум Кутија За Кујнски Леб - нашата кутија за складирање леб содржи свеж, домашен леб, кисело тесто или кифлички, како и леб без глутен, лепчиња за виршли и други вкусни колачи и задоволства што толку многу ги сакате. Вградена Плоча за Сечење Со Летви – една од најуникатните карактеристики на нашите кутии за леб се даската за сечење со вградени "решетки" што ви овозможуваат да исечете леб и да ги чувате трошките содржани за да ги намалите дневните напори за неред и чистење. Разноврсна Трошка или Фиока За Складирање – оваа кутија за леб од фарма има фиока за извлекување на дното што се лизга веднаш под даската за сечење. Ова може да се користи за фаќање неуредни трошки или за складирање на други мали даски или кујнски предмети. Чувајте Ги Малите Кујнски Најважни Работи - овие мали полици во внатрешноста на нашата дрвена кутија за леб обезбедуваат многу простор за складирање калапи за зачини, ножеви за леб, билки и други додатоци за подготовка на храна за да ви помогнат да ја одржите вашата кујна уредна и организирана. Практичен Подарок За Загревање На Куќата-задолжителен додаток за секоја модерна кујна нашата гроздобер кутија за леб прави прекрасен роденден, годишнина, празник или свадбен подарок за пријателите и семејството, како и одличен додаток на вашиот сопствен секојдневен простор.