Максонар Прилагодлив Држач За Држач За Таблети, Елегантен Изглед Таблет Десктоп Штанд Конструиран Од Алуминиум-Компатибилен Со iPad Air iPad Pro/iPad Mini 2022 [4.7 -13], Galaxy Tab S8, Гр?
  • Неодамнешно

Максонар Прилагодлив Држач За Држач За Таблети, Елегантен Изглед Таблет Десктоп Штанд Конструиран Од Алуминиум-Компатибилен Со iPad

DEN 271.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Функционален и Стилски] : држачот За таблети Максонар е дизајниран за вашиот едноставен живот, кој го сака штандот на имак во 2021 година Можете да добиете максонар биро штандови и периферни уреди за да го направите вашиот работен простор да се чувствува екстра посебен imac. Одликувајќи се со елегантна алуминиумска конструкција со заштитна подлога на сите вистински места, Алуминиумскиот Држач за Работна Површина создава совршен дом за Вашиот Таблет. [Потешка и Проширена Основа] : За постигнување на целта "Никогаш Не Паѓај Наназад", ја зголемуваме тежината на основата и го спуштаме гравитациониот центар на производот. За стабилност, производот има поголема основна површина од другите. И, уште подобро, неговото издржливо тело од алуминиумска легура ја оптимизира стабилноста и заштитата и за вашиот уред и за држачот. [ КОМПАТИБИЛНИ УРЕДИ] : i Phone 14/ Galaxy Tab S8/ S8+/ S8 Ултра, Галакси S22/22+/22 Ултра, 2021 i Pad Mini /2020 i Pad Pro, 2022 i Pad Air, i Phone 13/ 12 Pro Max/12 Pro/12, i Phone 11 Pro Max/Pro/11, XS Max/XS/XR/X, Samsung Galaxy S10 Плус/S10/S9 Плус/S9, Google Nexus, HTC, Lg, поттикне, оган, Microsoft Површина про 4, dell место 10, sony xperia z4, samsung Galaxy Z Fold3/Таб S2 И 4" До 13" таблети и паметни Телефони.