2,5 Инчни Капаци За Чаши За Кафе, 25 Капаци За Кафе Отпорни На Истекување-Одговара На Чаши Од 4 Унци, Покачен Излив За Пиење, Капаци За Топла Чаша Од Бела Пластика, Прове?
  • Неодамнешно

2,5 Инчни Капаци За Чаши За Кафе, 25 Капаци За Кафе Отпорни На Истекување-Одговара На Чаши Од 4 Унци, Покачен Излив За Пиење,

DEN 48.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ДИЗАЈНИРАНИ ДА ОДГОВАРААТ НА ЧАШИ ОД 4 МЛ : овие врвни пластични капаци се целосно компатибилни со Шолјите За Кафе И Чај за Еднократна Употреба на Ресторанот од 4 унци (Скус : RWA0277 и RWA0273) ПОКАЧЕН ИЗЛИВ ЗА ПИЕЊЕ : овие капаци имаат покачен излив што овозможува удобно и пријатно пиење. Плус, овие капаци се вентилирани за да обезбедат непречен и непречен проток на пијалоци. ЦВРСТО ВКЛОПУВАЊЕ : со 2,5" х 2,5" х 0,6", овие бели пластични капаци што може да се рециклираат се дизајнирани безбедно да се вклопат на нашите координативни шолји за кафе за еднократна употреба за да се минимизира ризикот од излевање додека сте во транспортот. СПАКУВАНИ ЗА МАЛОПРОДАЖБА : ги обезбедуваме нашите најпродавани капаци за шолја за кафе во пакувања за малопродажба од 25 брои. Погодно заштеда на простор за складирање и лесно преуредување кога ви треба повеќе!. НАПРАВЕНИ ЗА РЕЦИКЛИРАЊЕ : Изградени со 100% пластика што може да се рециклира, овие капаци за топли чаши го олеснуваат намалувањето на вашето влијание врз животната средина. Капаците За Чаши за кафе Не Треба Да Бидат Комплицирани Направени Од врвна пластика, овие капаци за кафе и чај за еднократна употреба Се направени За да ја заштитат вашата шолја кафе, какао, јаболковина или кој Било друг топол пијалок.