Под Кабинетот Светло Затемнување Контра Светла Со Меморија функција добро За Тајмер Ра>95 Треперење Слободен Кујна LED Осветлување бар 12 инчен 5W >35W Eqv.350лм 3000к Топло Б?
  • Неодамнешно

Под Кабинетот Светло Затемнување Контра Светла Со Меморија функција добро За Тајмер Ра>95 Треперење Слободен Кујна LED Осветлување бар

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Допир затемнување на и исклучување; Поставен на затемнувачот за прилагодување на осветленоста од 10% на 100% ,. Qlicker-Бесплатни LED Полица За Полици За Книги Осветлување Led ПОД кабинетот осветлување Приклучок Комплет 95+ ВИСОКА боја рендерирање ИНДЕКС LED ЧИП обезбедува фотографија-одделение извор на светлина, враќање НА НАЈПРИРОДНА БОЈА, Без Треперење Заштитете Ги Очите, Намалување на визуелниот замор, 350lm 5w Еквивалент 35 W Заштедете пари Заштита На Животната средина, Удобен USB Порта добро за ВНАТРЕШНИ, Надворешни, Компјутер, Моќ Банки и Автомобил. Queper Dimmer Q вклучен И исклучен затемнувач На Допир, поставен на затемнувачот за да ја прилагоди осветленоста од 10% на 100% , функцијата за меморија ќе ги запомни вашите поставки за осветленост и статусот за вклучување или исклучување, Дури И ако го исклучите напојувањето и повторно поврзете, сепак ќе ги запомни претходните поставки, оваа функција е совршена ЗА ТАЈМЕР И ПАМЕТЕН ПРИКЛУЧОК, ШТО Е НЕОПХОДНО ЗА LED Под Светлата на Кабинетот да влезат ВО ДИГИТАЛНАТА AGE. ●НЕВИДЛИВА ИНСТАЛАЦИЈА За Неколку Минути€ Комплет За Уред За Осветлување Под Шалтер дојде Со Се Што е Потребно, Лесно за секој Да се инсталира За Неколку Минути, Завртки Магнетни И 3м Налепници за повеќе Опции За Инсталација. Налепницата СО ВИСОК СТЕПЕН 3М е Отпорна На Температура (-30°C до 90°C), Водоотпорна (IP7) и Налепница Што Не Означува, Лесна работа На Температури На Замрзнување, Топли Кујни И Влажни Тоалети/Бања. ①ПОВЕЌЕКРАТНИ Намени+ ОВАА ЛЕР под хардверски Комплет за осветлување на кабинетот, од изворот на светлина, електрична енергија, заштеда на енергија до методите за инсталација се внимателно дизајнирани, Тоа е Најдоброто од Ваков Вид! 3000к Топло Бело Е широко користено во осветлувањето на слободните места, континуираното затемнување може да ви даде најудобна осветленост, тоа е вашиот најдобар избор!.