Тропски Коктел Зема, 200 избрани парчиња Фламинго, Кактус, Ананас, Банана Лист Хавајски Луа Овошје Ражничи, Партија Храна Пик, 4.7 бамбус декоративни чепкалки за предј?
  • Неодамнешно

Тропски Коктел Зема, 200 избрани парчиња Фламинго, Кактус, Ананас, Банана Лист Хавајски Луа Овошје Ражничи, Партија Храна Пик, 4.7 бамбус

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

СТИЛСКИ ДИЗАЈН-Нашиот пакет содржи вкупно 200 тропски Чепкалки за Заби од 4,7 инчи, кои вклучуваат избрани светло и темно Розови Фламинго, Зелен Кактус, Зелен Лист Од Банана и Ананас, Коктел, Совршени избори за десерти, овошје и фенси предјадења Одлични додатоци за слики на социјалните медиуми!. ИЗДРЖЛИВ И ЕДНОКРАТЕН ДИЗАЈН - нашите 4,7 " овошни ражничи декоративните избори за храна се рачно изработени од бамбус! Овие чепкалки за заби за коктели се биоразградливи и еколошки за отстранување откако ќе завршите со нивното користење!. СОВРШЕН ИЗБОР-Овие шарени чепкалки за заби за предјадења се неверојатен додаток на секоја забава! Тие се забавни чепкалки за заби кои се одлични избори за забави во луау, чепкалки за заби во луау, тропски избори за заби, чепкалки за заби од палма. СОВРШЕНИ ЗА СЕКОЈА ЗАБАВА - Овие еколошки и Биоразградливи избори за предјадење се совршени за сите забави! Направено да трае цел ден и ноќ за вечери, ражничи за коктели, украсни чепкалки за заби и ражничи за овошје. Одлична Декорација За Забави што ќе ја сакаат вашите гости!. ГАРАНЦИЈА ЗА ВРАЌАЊЕ НА ПАРИТЕ : нарачајте денес и ако овие ражничи за предјадење не ги исполнат вашите очекувања, ние сме повеќе од среќни да ви дадеме целосна наплата. СТИЛСКИ ДИЗАЈН-Нашиот пакет содржи вкупно 200 тропски Чепкалки за Заби од 4,7 инчи, кои вклучуваат избрани светло и темно Розови Фламинго, Зелен Кактус, Зелен Лист Од Банана и Ананас, Коктел, Совршени избори за десерти, овошје и фенси предјадења. Одлични додатоци за слики на социјалните медиуми!. ИЗДРЖЛИВ И ЕДНОКРАТЕН ДИЗАЈН - нашите 4,7 " овошни ражничи декоративните избори за храна се рачно изработени од бамбус! Овие чепкалки за заби за коктели се биоразградливи и еколошки за отстранување откако ќе завршите со нивното користење!.