Чикаго ПНЕВМАТСКИ CP9790C - Воздушна Вежба, Рачна Вежба, Електрични Алати &засилувач; Подобрување На Домот, 3/8 Инчи, Чак Со Клуч, Рачка За Пиштол, 0,48 КС / 360 W, Вртежен Момен?
  • Неодамнешно

Чикаго ПНЕВМАТСКИ CP9790C - Воздушна Вежба, Рачна Вежба, Електрични Алати &засилувач; Подобрување На Домот, 3/8 Инчи, Чак Со Клуч, Рачка За

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Одлично за дупчење, брусење, премачкување и пилање дупки Напред – Обратна рачка на врвот за полесен пристап. Голем чкрапало за задевање и прогресивен вентил што овозможува поголема контрола да започне дупки. Рамен заден дел за подобро туркање при дупчење и прислушување. Композитно куќиште со термопластична гумена рачка зафат. За операторите кои работат во продавници за тело или апликации за општо одржување, како што се дупчење, брусење, премачкување и пилање дупки кои бараат голема удобност и лесни вежби, CP7300 / CP928 X / CP978 X / CP979 X Серија е композитни вежби што ви се потребни. Дизајниран за продавници за каросерии ИЛИ општи апликации за одржување, како што се дупчење, брусење, премачкување и пилање дупки, СЕРИЈАТА CP7300 / CP928 X / CP978 X / CP979 X нуди висока удобност со композитното куќиште со термопластична гумена рачка зафат, крилјата од десната и левата страна за водење на показалецот и издувната рачка.