Berrysun Micro Switch 100pcs Push копче за копче 1712KD 30V 1A Заклучување на прекинувачот за светла на фенерчето 17 * 12 * 9.5 mm табела за ламби за прекинувач за вклучување на копчето за вкл?
  • Неодамнешно

Berrysun Micro Switch 100pcs Push копче за копче 1712KD 30V 1A Заклучување на прекинувачот за светла на фенерчето 17 * 12 * 9.5 mm табела

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Микро прекинувачи Се користи во домашни уреди, аудио, играчки, глувче, деловни машини, комуникациска опрема и друга електронска опрема. Одлични прекинувачи за допир, долг животен век. Пакет-тип пакет со пластика за да се спречи инфилтрација на мирис на бор. Растојанието во контакт е мало, кратко дејство на мозочен удар, според моќта на малото, брзото кршење. Микро прекинувачи. Се користи во домашни уреди, аудио, играчки, глувче, деловни машини, комуникациска опрема и друга електронска опрема. Одлични прекинувачи за допир, долг животен век. Пакет-тип пакет со пластика за да се спречи инфилтрација на мирис на бор. Растојанието во контакт е мало, кратко дејство на мозочен удар, според моќта на малото, брзото кршење. Микро прекинувач.