Ким Кристална Подна Ламба за Спална Соба Во Дневната Соба, Елегантна Ламба За Дожд, Златна Стоечка Внатрешна Светилка Со Висок Столб Едноставна Подна Ламба Со Ноже?
  • Неодамнешно

Ким Кристална Подна Ламба за Спална Соба Во Дневната Соба, Елегантна Ламба За Дожд, Златна Стоечка Внатрешна Светилка Со Висок

DEN 1903.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПОДНА СВЕТИЛКА СО РАЧНО ИЗБРАНА КРИСТАЛНА АБАЖУР : пенливиот и сјаен кристал има добра пропустливост на светлината преку голем број процеси полирани и рафинирани Вкупно 1900 кристали формираат двослоен кристален абажур, кој носи најголем дел од романтичното чувство во вашиот простор. Исто така, подната ламба за спалната соба емитува мека светлина, создавајќи удобен простор за вашата дневна соба, спална соба и канцеларија. ТЕШКА ОСНОВА ПРОТИВ ПРЕВРТУВАЊЕ И ПРЕКИНУВАЧ ЗА ПЕДАЛИ : Цврстите материјали и одличната изработка гарантираат дека оваа стоечка светилка е исправена, исто така, светилките за спална соба усвојуваат тешка метална основа, која обезбедува добра стабилност и издржливост, специјално го избравме дизајнот на прекинувачот за стапала со целосен приклучок за високата стоечка светилка, која ослободува раце и заштедува проблеми со свиткување за да ја исклучите светилката. ЛЕСНО ЗА СКЛОПУВАЊЕ & 5-ГОДИШНА УСЛУГА ЗА ПРОДАЖБА НА AFYER : го решивме најкомплицираниот дел пред пакувањетоКристална Абажур. Се што треба да направите е да ги соберете сите делови на столбот на светилката заедно за да го завршите склопот на подната ламба.Тимот за Услуги на клиентите на кимх е поставен да го обезбеди вашето задоволително искуство за купување.