ОТСР сечење умира за правење картички, кратења на божиќни елки, втиснување алатка за матрици Шаблон за калапи DIY албум за хартија занаетчиски занает за занаети за д?
  • Неодамнешно

ОТСР сечење умира за правење картички, кратења на божиќни елки, втиснување алатка за матрици Шаблон за калапи DIY албум за хартија занаетчиски

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Дизајн : Божиќна ела за правење картички умира Материјал : Втиснувањето на матрицата е направено од високо-јаглероден челик. Задржете ја меморијата : Можете да го користите сечење умира матрица за DIY уникатен белег за хартија за одбележување на одлични спомени од животот. Лесен за употреба : Компатибилен во повеќето стандардни машини за сечење на умре. Исечете ја залихите со картички, велум, специјализирана хартија, метална фолија и други тенки материјали. Апликација : Фантастичен дизајн за правење картички, белешка за книги, рамка за албуми, кутија за светло на свеќи, покани, коверти, украси, итн. Уживајте во DIY Life! Карактеристики : Нашите умирања на метали се практични и се лесни за создавање нови занаети, ова ќе биде корисно за картички слават низа прилики. Тој е модерен, а современиот дизајн обезбедува изглед на блиц. Супериорен квалитет на тенок метал сечење, направено од 100% челик најдобро за правење прекрасни честитки. Добро чувајте ги вашите фотографии со ставање во албумот.