Х-ТРГУВАЊЕ Бог Е Поголем од Издигнувања &засилувач; Падови, Налепница Налепница Винил Браник За Спортски Велосипед, Лаптоп, Автомобили, Комбиња, Камиони, | Бела 6 инч?
  • Неодамнешно

Х-ТРГУВАЊЕ Бог Е Поголем од Издигнувања &засилувач; Падови, Налепница Налепница Винил Браник За Спортски Велосипед, Лаптоп, Автомобили,

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Винил налепница со умирање, направена со сечење ШТО не е отпечатена со мастила, БЕЗ видлива позадина или гранични простори Налепниците се за долгорочна надворешна и внатрешна употреба и се испорачуваат со јасна лента за пренос пред маскирање, така што тие се пренесуваат од лентата за маскирање на вашиот лаптоп или која било друга мазна површина. Ве молиме проверете ги сликите на оваа листа за процесот на апликација. Произведено Во Северна Америка. Секоја Метална Или Стаклена Површина, Надворешна Површина. Винил налепница со умирање, направена со сечење ШТО не е отпечатена со мастила, БЕЗ видлива позадина или гранични простори. Налепниците се за долгорочна надворешна и внатрешна употреба и се испорачуваат со јасна лента за пренос пред маскирање, така што тие се пренесуваат од лентата за маскирање на вашиот лаптоп или која било друга мазна површина.