Eringogo Desktop Mic Stand Mic Stand Extension Extension Tube Microphone Extension Pipe женски до машки цевки за продолжување на микрофон - Ослободете го адаптерот за клип за микрофон за штандови на биро ?
  • Неодамнешно

Eringogo Desktop Mic Stand Mic Stand Extension Extension Tube Microphone Extension Pipe женски до машки цевки за продолжување на микрофон

DEN 205.76

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Производот е произведен со професионална технологија за да се обезбеди висока класа на производот и може да работи долго време цевка за продолжување на микрофон. Производот е многу погоден за Boom Arms,- Mounts, Mic Stands и повеќето микрофони. цевка за продолжување на микрофон. Дозволувајќи му на вашиот микрофон да се приближи за подобар резултат на снимање. Производот е издржлив за употреба. цевка за продолжување на микрофон. Специјален дизајн и во фино занаетчиство. Најдобрата замена за вашата стара, скршена. Extenderextender. Има едноставен дизајн на изглед, но практично кога го користите. Производот е произведен со професионална технологија за да се обезбеди висока класа на производот и може да работи долго време. цевка за продолжување на микрофон. Производот е многу погоден за Boom Arms,- Mounts, Mic Stands и повеќето микрофони. цевка за продолжување на микрофон. Дозволувајќи му на вашиот микрофон да се приближи за подобар резултат на снимање. Производот е издржлив за употреба.