Кеси За Подароци ЗА Дипломирање КОРХОНЕН 2023, 12 ПАРЧИЊА Торби За Подароци За Подароци За Дипломирање Со Налепници, Честитки За Дипломирани Студенти Кеси За Бонбони ?
  • Неодамнешно

Кеси За Подароци ЗА Дипломирање КОРХОНЕН 2023, 12 ПАРЧИЊА Торби За Подароци За Подароци За Дипломирање Со Налепници, Честитки

DEN 558.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пакетот Вклучува : ќе добиете 12 парчиња хартиени кеси за подароци за дипломирање, 12 парчиња честитки за налепници за запечатување град Одлично за дипломирање подарок-завиткување и подарок-давање. Издржлив Материјал : нашите торби за подароци за дипломирање се изработени од издржлива хартија, која е лесна, без мирис и може да се користи повеќекратно. И овие честитки град кеси доаѓаат со запечатување налепници кои го спречуваат закуски од паѓање. Торби За Подароци за дипломирање : Двостран и преклопен дизајн, секоја чанта за фаворизирање на забавата за дипломирање со димензии 8,2 "х 4,6 " х 2,7", погодна за чување бонбони, десерти, добрите, колачиња, чоколади, подароци за дипломирање, мали играчки или други подароци за роденден. Дизајн За Дипломирање Тема : овие честитки град хартија подарок кеси се дизајнирани со дипломирањето тема елементи, како што се дипломирање капи, дипломи, медали, дипломирани студенти силуета модели, и "Честитки Град ""Ти го направи тоа ""Толку Горди На вас" слоган, кои ја зголемуваат атмосферата на дипломирањето партија и ја покажуваат радоста на дипломирањето.