ТОПБАТИЈА Врата Затворач Деца Книга Полица Акрилик Пловечки Ѕид Полица Полица: Ѕид Монтирани Јасно Акрилик Полица Албум Рекордер Дисплеј Решетката За Албуми Коле?
  • Неодамнешно

ТОПБАТИЈА Врата Затворач Деца Книга Полица Акрилик Пловечки Ѕид Полица Полица: Ѕид Монтирани Јасно Акрилик Полица Албум Рекордер Дисплеј

DEN 207.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Погоден за плочи, винил, албум и други предмети, што е мултифункционално и разноврсно Не може да ја зачува вашата евиденција, но исто така може да ја прикаже на вас и вашите гости. Изработен од добар и врвен акрилен материјал, што ја прави оваа решетка издржлива за употреба. Споделете со вашите пријатели и семејството како прекрасен подарок, има широк спектар на апликации. Исклучителна изработка, едноставно и дарежливо совпаѓање на боите, убаво и модерно. Опис Ова е рекордна решетка за прикажување, која е изработена од добар акрилен материјал, издржлив за употреба. Исклучителна изработка, едноставно и дарежливо совпаѓање на боите, убаво и модерно. Не може да ја зачува вашата евиденција, но исто така може да ја прикаже на вас и вашите гости. Карактеристики-Боја : Транспарентен-Материјал : Акрилик-Големина : 17, 80Х4, 00Х3, 50см/ 7, 00Х1, 57Х1, 38инч.- Изработен од добар и врвен акрилен материјал, што ја прави оваа решетка издржлива за употреба.