Kleverise 2 пакувања дрвени панталони закачалки - 3 нивоа заштеда на простор што не се лизгаат повеќеслојни дрвени панталони за закачалки - закачалки за заштеда на прост?
  • Неодамнешно

Kleverise 2 пакувања дрвени панталони закачалки - 3 нивоа заштеда на простор што не се лизгаат повеќеслојни дрвени панталони за закачалки

DEN 271.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Материјали】 : Направено од леано железо и буково дрво, цврста конструкција и отпорност на 'рѓа, овие држачи за заштеда на вселената избегнуваат прашина и гребнатини Организатор на облека】 : костум за повеќето плакари. Секоја закачалка за пакувања може да задржи 3 Jeanан, шал , панталони, врски или дури и тежок тексас. Заштедете повеќе простор во вашиот плакар. Чувајте го чисто и уредно. Design Не -лизгачки дизајн】 : Дизајн на висококвалитетна бука дрвена рака спречува да падне облеката и спречува гребнатини и набори, сите природни и еколошки. 【Закани за заштеда на простор】 : Создадете дополнителен простор за виси во плакарот за да направите простор за повеќе облека. Многу погодни за семејства или мали простории за складирање како стан, универзитетски студентски дом. 【Лесна употреба】 : Многу лесно да се закачите и да ја соблечете облеката.