Комплет кујна од 4 Цедилки со Фина Мрежа-Сито Цедалки Од Нерѓосувачки Челик Со Фина Мрежа- 2.2, 2.8, 4.7, И Големини од 7,1 инчи-Ултра Издржливо Сито, Кујнска Цедалка Постав?
  • Неодамнешно

Комплет кујна од 4 Цедилки со Фина Мрежа-Сито Цедалки Од Нерѓосувачки Челик Со Фина Мрежа- 2.2, 2.8, 4.7, И Големини од 7,1 инчи-Ултра Издржливо

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

4 ПАРЧИЊА СЕТ ЗА ЦЕДАЛКА СО ФИНА МРЕЖА-овој сет од 4 вклучува различни повеќенаменски цедалки фина мрежа : големини 5,5 см, 7 см, 12 см и 18 см (или 2,2", 2,8", 4,7" и 7") што можат да се справат со секоја подготовка за оброк или работа за готвење Совршен за исцедување тестенини или плакнење овошје и зеленчук. ИЗДРЖЛИВ НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК-ситната цедалка е изработена од нерѓосувачки челик и има силна, армирана рачка. Стилската рамка со раб нуди елегантна завршница на огледалото што веднаш го надградува изгледот на вашата кујна!. ДОЛГА РАЧКА И ВИСЕЧКО УВО - ова погодно сито има долга рачка за лесно маневрирање и висечко уво за складирање за заштеда на простор. Цедилка со рачка лесно ќе се вклопи на кујнски ѕидни куки. Ослободете простор во фиоките во вашата кујна и чувајте ги цедилките на достапно место. ИСЦЕДЕТЕ, ПРОЦЕДЕТЕ, ПРОСЕЈТЕ, ИСПЛАКНЕТЕ - мрежата е ситно ткаена и може да ги просее, процеди и исцеди дури и најмалите честички.