5 ПАРЧИЊА Лента За Заптивка, Пвц Водоотпорна Самолеплива Лента За Заптивање за Када Бања Туш Тоалет Кујнски Мијалник Заштитник За Запечатување На Подниот Агол Со А?
  • Неодамнешно

5 ПАРЧИЊА Лента За Заптивка, Пвц Водоотпорна Самолеплива Лента За Заптивање за Када Бања Туш Тоалет Кујнски Мијалник Заштитник За Запечатување

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Описи : 1 Лентата за када е широко користена во кујни, бањи, басени, мијалници, мермерна плоча, кади и тоалети; 2. Заменливиот силика гел игра важна улога во одржувањето на уредно и чисто; 3. Бутил Гумена Самолеплива Када За Затнување лента има добра лепливост и други својства 4. Инертен материјал, добра способност за следење, лесен за инсталирање и лесен за отстранување. Безбеден за употреба и има добра стабилност; 5. Едноставна за употреба, убава и практична лента за затворање на кујнски кади со подни ѕидови што може да ја разубави вашата домашна средина и да обезбеди удобен и побезбеден живот. Карактеристика : Флексибилна лента ЗА јп со дизајн на набори, така што може да се преклопи на 90 степени лентата за заптивање лесно се лупи и брзо се лепи на чистата и сува аголна површина оваа самолеплива лента за затворање е совршена употреба Во вашиот мијалник, слив, када,бања, тоалет, ѕид ,итн Чувајте ја вашата куќа чиста и уредна како нова долго време.