Хоптрили 24 ПАРЧИЊА Божиќни Чанти За Бура, Божиќни Чанти Од Јута за Подароци, Вреќи За Божиќно Уживање 4Х6 Со Врвки, Мали Празнични Подароци За Повеќекратна Употреба ?
  • Неодамнешно

Хоптрили 24 ПАРЧИЊА Божиќни Чанти За Бура, Божиќни Чанти Од Јута за Подароци, Вреќи За Божиќно Уживање 4Х6 Со Врвки, Мали Празнични Подароци

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1Ќе Добиете : 24 парчиња Божиќни кеси за бонбони печатење со 6 симпатичен дизајн Во Божиќен стил, секоја шема има 4 парчиња, доволно за да ги задоволи вашите дневни потреби за употреба и забави. Совршена Големина : Божиќни чанти за подароци големина 4х6"(10Х15СМ), совршени за деца подарок за бонбони, синџири, мал подарок, чоколади, камења, занаети, накит итн. Висококвалитетен Материјал : торбите За божиќно уживање се изработени од висококвалитетна лопатка, шевовите исто така се шијат навистина добро однадвор и од двете страни на врвката за влечење, еднократно и цврсто за да аплицираат долго време. Презентација совршенство!. Широка Примена : божиќните чанти за бура се одлични за бонбони, забава или мали подароци, исто така одлични чанти за туширање, приеми и други празнични прилики. Совршени божиќни и празнични торби за подароци. Нашите вредности Се "Прв Клиент, Прво Квалитет, Прво Услуга", во текот на овие години секогаш ја одржуваме нашата вера и се надеваме дека нашите торби за божиќни подароци ќе им донесат на клиентите добар и удобен живот. Внимателни подароци : . Овие божиќни торби за подароци можат да бидат исполнети со забави за вашите момчиња, девојчиња и блиски пријатели како Божиќни подароци.