Фовасен Излитена Шик Држачи За Свеќи За Чај, Романтични Валентини Божиќен Декор Рустикален Држач За Свеќи Поставете Дрвен Заветен Свеќник Со Послужавник и Карпи З?
  • Неодамнешно

Фовасен Излитена Шик Држачи За Свеќи За Чај, Романтични Валентини Божиќен Декор Рустикален Држач За Свеќи Поставете Дрвен Заветен

DEN 207.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✅?Рустикални Држачи За Светла За Чај-Комплет За Држачи За Свеќи За Излитена Шик Чај Фовасен Е совршен начин да се додаде на топлината и убавината на декорот на вашиот дом со прекрасната завршница од дрво и сложените детали што го одземаат здивот-направете го секој простор пософистициран и шармантен! ✅?ФОВАСЕН ДРВЕНИ ДРЖАЧИ ЗА СВЕЌИ-Направени од дрво, овие држачи за свеќи се безбедни, за разлика од држачите за стаклени свеќи што можат да пукнат или пукнат поради топлина. Со античка завршница, разубавувајќи го мат финишот рачно изработен дрвен држач, овој држач за свеќи од дрво додава само совршена количина луксуз и раскош на секој простор!. ✅?ПОВЕЌЕ ОПЦИИ ЗА ДЕКОР-Користете Го Како украс од камин, централно парче маса, украсување на странична маса или како украс на градината во вашиот дом, канцеларија или студио за да ја подобритеesетската привлечност и да создадете релаксирачки и добредојден амбиент!. ✅?РАЗНОВИДЕН ДОДАТОК ЗА ДЕКОР - Домашен Рустикален Декор Држачи За Свеќи Поставени За Декор За Дневна Соба И Бања И Украси За Божиќна Декорација, Украсни Централни Делови За Држачи за Свеќи За Трпезариска Маса И Масичка За Кафе Деко.