24 парчиња Хоризонтална Како Куки Комплет Транспарентен Јасен Држач За Премиум Сенка Повторно Слепи Издржливи Врати За Замена Пластика Замена На Блендата Домашни ?
  • Неодамнешно

24 парчиња Хоризонтална Како Куки Комплет Транспарентен Јасен Држач За Премиум Сенка Повторно Слепи Издржливи Врати За Замена Пластика

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пластика Венецијанска Кука За Слепи Прачки : Можете да ги користите за поврзување на слепите и стапчињата, лесни за ракување. Хоризонтална Заграда За Ролетни : пред употреба, внимателно споредете ги димензиите за да бидете сигурни дека одговара на вашето стапче. Вертикални Јазичиња За Поправка На Слепи : Главно изработени од висококвалитетен материјал, кој е цврст, невкусен, издржлив. замена на слепи загради. Вертикални Ролетни За Прозорци : исто така, може да биде убав подарок за домаќинството за вашите пријатели, тие ќе го направат тоа. Професионална Слепа Кука За Навалување : нашата кука способност за отпорност на абење. Список На пакети 8 Х Карактеристики На Венецијанската Слепа Кука-Лесна по тежина и компактна по големина, лесна за носење и складирање. - Едноставна боја на тоа може лесно да одговара со завесата на сите видови на дизајн и боја. - Големина : 3, 20Х2, 00Х1, 30см 1, 26Х0, 79Х0, 51 инчи-Обезбедување соодветни безбедносни контроли за навалување и отворање и затворање на вертикалните ролетни.