Qiudaoy [Automatic Pop Up] за AirPods Pro 2 -та генерација на куќиште со заклучување на клипот, заштитник за Apple Airpod Pro 2 Case со совети за уши/додатоци за клуч/додатоци за ландери, заштит?
  • Неодамнешно

Qiudaoy [Automatic Pop Up] за AirPods Pro 2 -та генерација на куќиште со заклучување на клипот, заштитник за Apple Airpod Pro 2 Case со

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Компатибилен модел】 Наменет за куќиште на Air Pods Pro 2 со заклучување е компатибилен со Air Pods Pro 2 -та/1 -та генерација Забелешка : Не е применливо за Air Pods 1/2 -та/3 -та генерација. 【Автоматско pop-up】 Притиснете го заклучувањето на прекинувачот, а потоа капакот Air Pods Pro 2 ќе се отвори автоматски. Нема потреба да го отворите рачно, што е многу погодно и лесен за употреба. 【Совршена заштита】 Заштитниот случај одговара на 2 -та генерација на Air Pod Pro и не влијае на полнењето на дното. Поддржува безжично полнење во исто време. 【6 во 1 додатоци】 Автоматскиот pop-up airpod кутија е опремена со совети за уши со различни големини, висококвалитетен клуч за клучеви, издржлива лента, кутија за складирање и двострано лепило од 3 метри. Двострано лепило може да се прикачи на горниот дел од капакот за да се спречи да се исклучи. 【Примање и по продажбата】】】】】】】】】】】】】】】】】 【【【【【【【laterивеш 6ир. Ако имате проблем со нашиот производ, ве молиме контактирајте не во секое време. Qiudaoy нуди услуга за замена за тоа. Ние ќе ви одговориме и ќе го решиме вашиот проблем во рок од 24 часа. 【Компатибилен модел】 Наменет за куќиште на Air Pods Pro 2 со заклучување е компатибилен со Air Pods Pro 2 -та/1 -та генерација. Забелешка : Не е применливо за Air Pods 1/2 -та/3 -та генерација. 【Автоматско pop-up】 Притиснете го заклучувањето на прекинувачот, а потоа капакот Air Pods Pro 2 ќе се отвори автоматски. Нема потреба да го отворите рачно, што е многу погодно и лесен за употреба. 【Совршена заштита】 Заштитниот случај одговара на 2 -та генерација на Air Pod Pro и не влијае на полнењето на дното.