Мерач на проток на турбина, мерач на проток на вода Дигитален мерач на гориво за градинарско црево, галон/литарска киселина алкална отпорност на отпорност на прото?
  • Неодамнешно

Мерач на проток на турбина, мерач на проток на вода Дигитален мерач на гориво за градинарско црево, галон/литарска киселина алкална

DEN 399.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Мерење на висока точност】 Дигиталниот мерач на дигиталниот дисплеј е одговорен и има голема точност на мерењето, точноста може да до 2% Повторливост : ± 0,5%; Максимален работен притисок : 20bar; Опсег на кумулативна оценка : 0-999999; Опсег на единечен број : 0-9999.9; Кумулативен опсег на броење : 0-999999. Работна температура на околината : -10 ° C до 70 ° C. 【Голем тече】 Овој дигитален мерач на вода овозможува големо мерење на тече, опсегот на проток е 20-280 L во минута. Издржи опсег на притисок : . Мерачот на проток обезбедува 4 единици за мерење за опција, кои се литар, гал, парчиња, QTS. 【Електронски дигитален дисплеј】 Мерачот на проток на турбината има електронски дисплеј, кој може да го прикаже проток, проток на проток, излезен сигнал за излез јасно, удобен за употреба. Индустриски мерачи на проток со висока дефиниција покажуваат и моментален и кумулативен проток со бројач. 【Широка примена】 Овој течен метар е погоден за наводнување на обработливо земјиште, водно растение, езерце за риби, базен, опрема за прочистување на вода и други индустрии и опрема. 【Применлив медиум】 Течен мерач на течен е изработен од не'рѓосувачки челик, кој е отпорност на киселина и алкали, може да помине низ вода или течност со концентрација слична на водата. 【Мерење на висока точност】 Дигиталниот мерач на дигиталниот дисплеј е одговорен и има голема точност на мерењето, точноста може да до 2%. Повторливост : ± 0,5%; Максимален работен притисок : 20bar; Опсег на кумулативна оценка : 0-999999; Опсег на единечен број : 0-9999.9; Кумулативен опсег на броење : 0-999999. Работна температура на околината : -10 ° C до 70 ° C. 【Голем тече】 Овој дигитален мерач на вода овозможува големо мерење на тече, опсегот на проток е 20-280 L во минута. Издржи опсег на притисок : . Мерачот на проток обезбедува 4 единици за мерење за опција, кои се литар, гал, парчиња, QTS. 【Електронски дигитален дисплеј】 Мерачот на проток на турбината има електронски дисплеј, кој може да го прикаже проток, проток на проток, излезен сигнал за излез јасно, удобен за употреба. Индустриски мерачи на проток со висока дефиниција покажуваат и моментален и кумулативен проток со бројач.

Item Type:
 Water Flowmeter
Material:
Stainless steel, plastic
Medium:
Water or liquid of similar concentration to water
Flowing:
20-280L per minute
Withstand Pressure Range:
≤1.75MPA
Working Current:
≤10MA
Working Voltage:
3.5-24VDC
Working Ambient Temperature:
-10°C to 70°C
Measurement Accuracy:
±2%
Repeatability:
±0.5%
Maximum Working Pressure:
20Bar
Cumulative Grade Range:
0-999999
Single Count Range:
0-9999.9
Cumulative Count Range:
0-999999
Units of Measure:
Liter, GAL, PTS, QTS
Single Measurement Clear:
CLEAR
Battery:
2 x 1.5V AAA (built in)
Battery Capacity:
750mAh
Package List:
1 x Water Flowmeter
Note:
The flowing rate should be within the flowing range of the product, otherwise there will be no signal when passing through the liquid, it is best to pass the liquid through the full tubes.