Vooii Compatibe за Iphone 12 Pro Max Случај со [Вграден Во 9h Калено Стакло Заштитник На Екранот] Блинг Светкав Сјај Луксузен Сјаен Случај За Заштита На Целото Тело За Девојки Жени-?
  • Неодамнешно

Vooii Compatibe за Iphone 12 Pro Max Случај со [Вграден Во 9h Калено Стакло Заштитник На Екранот] Блинг Светкав Сјај Луксузен Сјаен Случај За

DEN 159.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Луксузен Сјаен Сјаен Случај€светкав сјај дизајн додадете дополнителен сјај и личност за вашиот i Phone 12 Pro max Особено дизајниран за жени и девојки. €Вграден 9h Заштитник На Стаклен Екран Q предниот капак вклучува вграден Заштитник НА стаклен екран чувствителен НА допир 9 H кој помага да се заштити кревкото стакло од гребнатини и пукнатини. €360 Степен Целосна Телесна Солидна Заштита● Двоен слој обезбедува 360 степен целосна заштита на телото. 2мм подигнат раб на екранот и 1,8 мм подигнат раб на камерата обезбедуваат дополнителна заштита. €Лесна Инсталација И Безжични Полначи Q дизајнот на едноставност ја одржува инсталацијата/отстранувањето лесно и брзо. Целосно компатибилен и со магсафе и со повеќето други безжични полначи, не треба да го отстранувате куќиштето. ①Совршено Вклопување Е специјално дизајнирано за i Phone 12 Pro Max (2020).