SnapLock Од Страна На Прогресивни Сок Бокали 2.0 Литар Контејнер-Сина, Лесен-За-Отворање, Истекување-Доказ Силиконски Печат, Предвремени-Исклучување Капак, Редење, БПА С?
  • Неодамнешно

SnapLock Од Страна На Прогресивни Сок Бокали 2.0 Литар Контејнер-Сина, Лесен-За-Отворање, Истекување-Доказ Силиконски Печат, Предвремени-Исклучување

DEN 383.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

СКЛАДИРАЊЕ НА ХРАНА ОТПОРНА на ИСТЕКУВАЊЕ : Колекцијата Предвремена Брава Со Прогресивна се состои Од контејнери што можат да се складираат, отпорни на истекување, кои се одлични за дома, канцеларија или во движење! БЕЗ ГЛУЖДОВИ! : Изливот На истурање на овој контејнер за Сок од 2 Литри всушност фаќа капе за истурање без неред и Капакот вклучува отвор за да се спречи таложење на воздушните џебови, што значи непречено истурање. СИЛИКОНСКА ЗАПТИВКА со КАПАК за ЗАКЛУЧУВАЊЕ : дизајнирана е со силиконски заптив и клип за заклучување што создава совршена заптивка отпорна на истекување, што овозможува безбедно складирање и транспорт во движење. ЛЕСНИ ЗА ЧИТАЊЕ МЕРНИ ОЗНАКИ : овој сад за сок вклучува мерни ознаки за подготовка од концентрат и тесната ширина го прави идеален за чување во вратата на фрижидерот. БЕЗБЕДНА МАШИНА ЗА МИЕЊЕ САДОВИ И БЕЗ БПА : направена е од полипропилен и силикон и Е Без БПА и Фталат, Безбедна Машина за Миење Садови, Безбедна За Замрзнување и Безбедна За Микробранова Печка (клиповите мора да се одврзат пред Микробранова Печка). Ние создаваме решенија за складирање кујна и алатки за готвење за да придонесеме за поздрав начин на живот, истовремено обезбедувајќи тие решенија да бидат буџетски пријателски. Уживајте во готвењето од нула со производи кои поттикнуваат користење свежи состојки, пробување нови рецепти и забава на пријателите и семејството.