Организатор За патничка Електроника, Кабелска Торба За Електронски Додатоци, Двојни Слоеви ,Голема Торба За Складирање Кабел Отпорен на Удари за Кабел, Банка За На?
  • Неодамнешно

Организатор За патничка Електроника, Кабелска Торба За Електронски Додатоци, Двојни Слоеви ,Голема Торба За Складирање Кабел Отпорен

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Издржлив и висококвалитетен оваа торба за организатори на електроника е изработена од водоотпорна ткаенина и материјал отпорен на удари, кој може добро да се помести, нуди одлична заштита за вашите додатоци Голем Капацитет и Мултифункционална употреба случајот за патување за складирање е 8,26" х 4,92 "х 2,6".Со 2 прегради, може да се користи за чување слушалки, кабли за податоци, банки за напојување, адаптери. Може да се користи и како торба за чување пенкала, линијари, гуми за бришење. Компактна големина и лесендизајн со ткаенина што носи јаже, лесен за носење и ставање во ранец, чанта или торба за лаптоп без да зафаќа премногу space.No повеќе натрупување на целиот ранец или куфер со кабли, лесно да се најде секој поединечен предмет кога е потребно. Со 5 парчиња Кабелски Врски и мини торба за складирањеможете да ги ставите слушалките, столпчињата за уши и другите мали додатоци во торбата за складирање што може да спречи губење.И кабелските врски се направени од 100% најлон, што е исклучително силно,разноврсно и еднократно. Идеја ПодарокПатување Кабел Организатор Случај Електроника Додатоци Торба. Одличен Организатор За Канцелариска Употреба и Патување. Тоа може да биде и организатор на кабли други производи.