Hemoton 2 парчиња тетка пешкир торба за чување жени, жени патувања за тоалети за патувања за жени, за жени чанти за жени санитарни влошки торбички торбички торби санита?
  • Неодамнешно

Hemoton 2 парчиња тетка пешкир торба за чување жени, жени патувања за тоалети за патувања за жени, за жени чанти за жени санитарни влошки торбички

DEN 120.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Неопходности од чанта исто така може да биде и убава санитарна влошка торбичка за жените да ги чуваат менструалните салфетки Торба за складирање на менструална подлога- Големина на џеб, лесна и преносна, лесна за носење со себе на кое било место. санитарна торба за подлога за салфетка. Санитарна чанта од салфетка- менструална торба за салфетка Што е повеќе, можете да ја користите како санитарна торбичка за влошки, практична алатка за менструален период. Торба за складирање на салфетки- дизајнирана да ги задржи вашите мали работи добро организирани и да обезбеди брз пристап до санитарната подлога, готовина, монети,. Санитарни торби за пешкири- санитарна торбичка за влошки за жени, многу безбеден и чист начин за чување менструални салфетки. Пакетот вклучува 2 x санитарни торби за салфетка Карактеристики -Големина : 16.89x0 Санитарна чанта за салфетки. -Којност : Како што е прикажано, торбата со менструална подлога за девојчиња - Материјал : Оксфордски ткаенини од ткаенини за гаќички - би можеле да бидат како чанта, погодна за промена на парите, монети, клучеви, кредитни картички, итн. Можете да ја користите како санитарна торбичка за влошки, практична алатка за менструален период санитарна торба за складирање на санитарна торбичка за санитарна, менструална пешкир, санитарна салфетка организатор торба, медицинска сестра подлога, држач за сантична рампа - Дизајн на патент со мала големина, лесен за носење без срам, одговара за тинејџери, девојчиња, жени и дами менструална торбичка за салфетка.