Италијански Чаши За Еспресо Бел Керамички Стомна Мал Керамички Крем Со Рачка: Класичен Бел Стомна Крема За Кафе Стомна За Домашен И Кујнски Керамички Сируп Стомна ?
  • Неодамнешно

Италијански Чаши За Еспресо Бел Керамички Стомна Мал Керамички Крем Со Рачка: Класичен Бел Стомна Крема За Кафе Стомна За Домашен И Кујнски Керамички

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Не избледува, ситно полиран, површината е мазна, без бруси и се чувствува удобно материјал и фина изработка, цврст и издржлив некое време. Совршен за продавница за десерти, кафуле, ресторан, дом и други угостителски и забавни места. Дизајнот на изгледот на бокалот е едноставен и дарежлив, декоративен и практичен. Лесен е и удобен за чистење и лесен за чување кога не се користи. Не избледува, ситно полиран, површината е мазна, без бруси и се чувствува удобно. материјал и фина изработка, цврст и издржлив некое време. Совршен за продавница за десерти, кафуле, ресторан, дом и други угостителски и забавни места. Дизајнот на изгледот на бокалот е едноставен и дарежлив, декоративен и практичен. Лесен е и удобен за чистење и лесен за чување кога не се користи. Опис совршен за сервирање лимонада, ладен чај и други пијалоци и топла или загреана содржина, како топол јаворов сируп. Карактеристики-Боја : Бело-Материјал : Керамичка Големина : Околу 8,50Х5, 50Х7, 00см/ 3, 34Х2, 16Х2, 75 инчи-Капацитет : 50МЛ - овој мал комплет за стомна за крем е изработен од керамика, која е стабилна и издржлива, исто така .