Sanwa Supply Tap-TST8N Watt Monitor, потрошувачка на енергија, акумулирана количина на електрична енергија, акумулирано време, проценети трошоци за напојување и емисија на CO2
  • Неодамнешно

Sanwa Supply Tap-TST8N Watt Monitor, потрошувачка на енергија, акумулирана количина на електрична енергија, акумулирано време, проценети трошоци

DEN 495.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Детектор со 5 различни мерни методи Можете да измерите 5 видови потрошувачка на енергија (W), акумулирана потрошувачка на енергија (KWH), акумулирано време (час), акумулирано полнење за напојување (јени) и емисии на CO2 (KG). Вклучува во излез и готов мерка со едно копче. Екранот LCD прикажува нумерички вредности, така што можете да ги проверите податоците на прв поглед. Број на USB порти : Не. Вметнете го приклучокот за напојување на вашиот уред што се мери во долниот излез на главната единица и приклучете го во wallиден излез. Притиснете го копчето за да ја измерите и прочитате нумеричката вредност. ВНИМАНИЕ : Ве молиме, не користете на уреди за греење, прибор за готвење, климатизери, фрижидери, машини за перење, фен, итн. Ако ги поврзете горенаведените производи со овој производ, главната единица може да се загрее или да се наполни поради фактори како што се лошата врска . Детектор со 5 различни мерни методи. Можете да измерите 5 видови потрошувачка на енергија (W), акумулирана потрошувачка на енергија (KWH), акумулирано време (час), акумулирано полнење за напојување (јени) и емисии на CO2 (KG). Вклучува во излез и готов мерка со едно копче. Екранот LCD прикажува нумерички вредности, така што можете да ги проверите податоците на прв поглед. Број на USB порти : Не. Вметнете го приклучокот за напојување на вашиот уред што се мери во долниот излез на главната единица и приклучете го во wallиден излез. Притиснете го копчето за да ја измерите и прочитате нумеричката вредност. ВНИМАНИЕ : Ве молиме, не користете на уреди за греење, прибор за готвење, климатизери, фрижидери, машини за перење, фен, итн. Ако ги поврзете горенаведените производи со овој производ, главната единица може да се загрее или да се наполни поради фактори како што се лошата врска . Детектор што може да измери 5 различни типови. Може да измерите 5 типови потрошувачка на енергија (W), акумулирана количина на моќност (KWH), акумулирано време (час), акумулирано полнење на електрична енергија (јен) и емисии на CO2 (kg). Само вклучете го во излез и измерете го со едно копче. Екранот LCD прикажува нумерички вредности, така што можете да ги проверите податоците на прв поглед. Вметнете го приклучокот за напојување на уредите што се мерат во долниот излез на главната единица и приклучете го во wallиден излез.

2P :
■ Size:
W60 x D40 (including protruding items) D25 (not including protruding objects) x H59mm
■Weight:
Approx. 2.5 oz (72
■Material:
PC6485 (polycarbonate)
■ Applicable Area:
Japan only. Not for use outside of Japan.
■Certification:
Product complies with the Electrical Appliance Safety Act (PSE) Technical Standards
Measurement range and accuracy:
■ Power consumption:
Measurement range
■Accumulated Power Amount:
Measurement Range
■Stacking time:
Measurement range
■Accumulated fee:
Measurement range/0.00~9999 yen, measurement accuracy/maximum 2%±5
■Measurement period:
1 second