ЛИЈУН комплет За Чистење Оџаци 30 СТАПКИ Четка За Чистење На Отворот за Сушење, Четка За Ротирачки Вентилационен Канал Со Глава На Четка, Четки За Оџаци Од Камин, Се П
  • Неодамнешно

ЛИЈУН комплет За Чистење Оџаци 30 СТАПКИ Четка За Чистење На Отворот за Сушење, Четка За Ротирачки Вентилационен Канал Со Глава На Четка,

DEN 1401.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Професионална употреба : Креозотот и другите остатоци во оџакот може да ја попречат правилната вентилација и да имаат потенцијални ризици Четката за оџаци може ефикасно да ги отстрани дамките од масло во оџакот што може да предизвикаат пожар и ја прави употребата на оџакот побезбедна. Широка примена : може да се користи со електрична вежба (електричната вежба не е вклучена во пакетот). Погоден за метални канали и оџаци од тули со различни дијаметри и форми. Има замена на главата на четката и рачна глава на четката. Висококвалитетни материјали : прачката и работната глава се направени од армиран најлон, кој е издржлив и нема да ја изгребат внатрешната површина на оџакот. Лесно за чистење : Според вистинскиот избор на соодветната должина на столбот, оџакот може ефикасно да се исчисти од дното кон врвот. Практична и брза инсталација : Лесна за употреба и ракување, поврзете повеќе столбови за да ја проширите покриеноста. Прачката е флексибилна и може совршено да се наведнува преку тешки канали. Четка за Чистење На Отворот за Сушење 30 СТАПКИ, Четка За Ротирачки Вентилационен Канал Со Глава На Четка, Четки За Оџаци Од Камин, Се Протега До 30 Стапки, 410мм,15 опис На Производот Четка За Чистење оџаци Чист Ротационен Систем За Чистење Камин Алатка За Комплет за домашна четка за чистење кујна : - Погоден За метални канали и оџаци од тули со различни дијаметри и форми.- Според вистинскиот избор на соодветната должина на столбот . - Способен ефикасно да го исчисти оџакот од дното кон врвот.- Удобна структура за брзо расклопување и склопување, лесна за употреба и ракување.- Нема да ја изгребат внатрешната површина на цевката.- Работната глава е изработена од армирано полиестерско влакно, кое е отпорно на абење, има долг век на траење и не е лесно да се скрши.

Material:
Polyester fiber
Size:
Polyester fiber rod length is about 410mm/16.14 inch, 610mm/24 inch
Brush Head Length:
10 cm/4 in
Packing List:
410mm*100mm * 6/9 /12/15 Rods + 1*Brush Head + 1*Chuck Adapter + 1*Small Wrench:
610mm*100mm * 6/9 /12/15 Rods + 1*Brush Head + 1*Chuck Adapter + 1*Small Wrench:
Warm prompt:
1. Only the above list is included. The other products in the picture only show how they are used.:
2. As different measuring methods,it will occur 1-3 cm deviation about the items,please ensure that it is okay for you before ordering.:
3. Because of different monitors and lamplight,the picture may not reflect the actual color of the item,really thank you for your kind understanding!:
chimney sweep kit cleaning extends up to 30 feet cleaner tools system with brush 9 flexible rods dryer duct 2-in-1 fireplace drier vent lint sweeping drill attachment synthetic head rod remover dry long nylon rotary drive kits reusable 18 ft :