GSC International 4-15003 Holder Fulcrum
  • Неодамнешно

GSC International 4-15003 Holder Fulcrum

DEN 82.08

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Носител на столб за замена за употреба со меѓународниот биланс на демонстрација на ГСЦ (продаден одделно) Носител на столб за замена за употреба со меѓународниот биланс на демонстрација на ГСЦ (продаден одделно). Производите за научно образование вклучуваат применети принципи за математика и наука во проекти засновани на училница и домашни училишта. Наставниците во пред-К, основните и средните училници користат комплети за научно образование и производи заедно со наставната програма за наука, технологија, инженеринг и математика (СТЕМ) за да демонстрираат СТЕМ концепти и апликации во реалниот свет преку практични активности. Проектите за научно образование вклучуваат широк спектар на активности, како што се практични експерименти во инженерството, аеронаутика, роботика, енергија, хемија, физика, биологија и геологија. GSC International дистрибуира материјали за научно образование и лабораториски материјали.