ВЕНТИЛАТОРИ ЗА ВЕНТИЛАТОРИ ЗА ЛАДЕЊЕ НА СОЛУСТЕР За Вентилатори За Компјутерски Компјутерски Фанови За Вентилатори За Домашен Ладилник За Ладилник За Ладење На П?
  • Неодамнешно

ВЕНТИЛАТОРИ ЗА ВЕНТИЛАТОРИ ЗА ЛАДЕЊЕ НА СОЛУСТЕР За Вентилатори За Компјутерски Компјутерски Фанови За Вентилатори За Домашен

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Случај КОМПЈУТЕР : таа е произведена со професионална технологија за да се обезбеди на производот и може да работи за време Случај Фанови : Специјален дизајн и тоа е во парична казна изработка. Тоа е најдобрата замена за вашата стара, скршена. Компјутер Кулер : Одлични перформанси и разладете ги куќиштата на компјутерот, многу кул и практични. Домашен КОМПЈУТЕР : едноставен во дизајнот, но многу практичен во употреба, што ви носи голема погодност. Уред за ладење : Изработен од висококвалитетни И отпорни на абење PBT материјали, овој вентилатор за ладење е и практичен за трајна употреба. Список на пакети 1 х Карактеристики На вентилаторот За ладење-Големина : 12, 00Х12, 00Х3, 80см/4, 72Х4, 72Х1 Ладилник. - Голем волумен на воздухот вентилатор ножеви, креативни и научни дизајн, ви даде добро искуство компјутер случај фанови. Влез : 12v 3a Шасија Воздух Ладилник Издржат напон : мијалник истекување струја 0 Индустриски Радијатор. Волумен на воздух : 200 вентилатори на компјутерски куќишта. - Боја : како што е прикажано случај вентилатори насока на ротација На Вентилаторот : гледано од правецот на сечилото на вентилаторот, тој е спротивно од стрелките на часовникот опсег На Моќност на Ладилникот на ПРОЦЕСОРОТ : плус или минус 15% Од Номиналниот Уред За ладење со моќност - Изолиран и отпорен на пламен дизајн, може да издржи 500 V До 1 минутен Компјутерски Ладилник. Работен век : 80000 часа кога температурата на околината е 25 степени Десктоп Компјутерски Радијатор-ултра-работен век, Со доволна дисипација на топлина волумен на воздух и воздушен притисок Практичен Компјутерски Ладилник.