2 ПЦС клуч за клучеви за клучеви за клучеви, метални карабинер клипови за клучеви за клучеви на ланецот Организатор на организатор за автомобили и копчиња Пронаоѓа?
  • Неодамнешно

2 ПЦС клуч за клучеви за клучеви за клучеви, метални карабинер клипови за клучеви за клучеви на ланецот Организатор на организатор

DEN 95.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјалот за легура на цинк е цврст, добро дизајниран, комплексен и едноставен, што го прави клипот уникатен Самиот клучен прстен е многу независен и може да го прелистува клучот. Едноставни паметни куки овозможуваат вашата клучна организација и управување. Компактниот дизајн одговара на светилките и другите мали делови. Анти-крик, 'рѓа. Нека клучот за клучеви секогаш изгледа ново. Најпогодно за машки бизнис, семејство и клучеви за автомобили и мотоцикли. Карабинерскиот клип е изработен од легура на цинк, клучен прстен е изработен од метал со анодизирана површина, мазна и сјајна, издржлив. Погодно е за правење клучни приврзоци за прстен, приврзоци за торби и други додатоци, кои се добри за диплома, ден на таткото, дипломирање, корпоративни настани, Божиќ и други прилики и настани. Материјалот за легура на цинк е цврст, добро дизајниран, комплексен и едноставен, што го прави клипот уникатен. Самиот клучен прстен е многу независен и може да го прелистува клучот. Едноставни паметни куки овозможуваат вашата клучна организација и управување. Компактниот дизајн одговара на светилките и другите мали делови.