Неродеко 3 парчиња Држач Организатор Преклопливи Шалови-Тешки Шалови Здолништа Со Ремени Гардероба Крпа Бања и Преклопна Пластична Просторија Лизгање Простор За ?
  • Неодамнешно

Неродеко 3 парчиња Држач Организатор Преклопливи Шалови-Тешки Шалови Здолништа Со Ремени Гардероба Крпа Бања и Преклопна Пластична

DEN 439.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЗАКАЧАЛКА ЗА ОБЛЕКА што СЕ ПРЕКЛОПУВА организатор на Закачалка за Заштеда На Простор за складирање Облека, Мултифункционални Каскадни Организатори На Плакари за Тешка Облека, Кошули Панталони Фустани Палта ОРГАНИЗАТОР НА ОБЛЕКА ЗАКАЧАЛКА - 7 мали дупки. 1 закачалка може 7 парчиња облека. Дупките можат закачалката да се лизне надолу кога облеката виси насекаде. Направете го вашиот плакар уреден и заштедете простор. Закачалките за облека се организатори на плакарот, неопходни за мали плакари и студентски домови и станови. КАСКАДНИ ЗАКАЧАЛКИ Изработени од врвен јаглероден челик, потрајни и компактни, не е лесно да се деформираат. ЗАКАЧАЛКА ЗА ЗАШТЕДА на ПРОСТОР Силна, издржлива закачалка за облека : Овие разноврсни закачалки можат да бидат на широк спектар на облека и лична облека. СКЛОПУВАЧКИ ЗАКАЧАЛКИ за ПЛАКАРОТ Овие закачалки што не се лизгаат, исто така, со силна јачина на лежиштето и нема да бидат лесно да бидат надвор од форма. ЗАКАЧАЛКА ЗА ОБЛЕКА што СЕ ПРЕКЛОПУВА организатор на Закачалка за Заштеда На Простор за складирање Облека, Мултифункционални Каскадни Организатори На Плакари за Тешка Облека, Кошули Панталони Фустани Палта. ОРГАНИЗАТОР НА ОБЛЕКА ЗАКАЧАЛКА - 7 мали дупки. 1 закачалка може 7 парчиња облека. Дупките можат закачалката да се лизне надолу кога облеката виси насекаде. Направете го вашиот плакар уреден и заштедете простор. Закачалките за облека се организатори на плакарот, неопходни за мали плакари и студентски домови и станови. КАСКАДНИ ЗАКАЧАЛКИ Изработени од врвен јаглероден челик, потрајни и компактни, не е лесно да се деформираат. ЗАКАЧАЛКА ЗА ЗАШТЕДА на ПРОСТОР Силна, издржлива закачалка за облека : Овие разноврсни закачалки можат да бидат на широк спектар на облека и лична облека. СКЛОПУВАЧКИ ЗАКАЧАЛКИ за ПЛАКАРОТ Овие закачалки што не се лизгаат, исто така, со силна јачина на лежиштето и нема да бидат лесно да бидат надвор од форма. Пакетот Вклучува 3 х Карактеристики на закачалката-Оваа закачалка може да стави повеќе облека во исто време без да зазема повеќе простор Закачалка за облека што се Преклопува.